Aikon all skin types

Za sve tipove kože

Aikon wrinkles

Vidljivo uklanja bore

Aikon photocare

Otklanja fotooštećenja

Aikon balance

Uravnotežuje barijeru kože

Aikon measured

Proizvedeno na temelju više od 10.000 dermadijagnostičkih mjerenja

Aikon vegan

Veganski proizvod

Aikon advanced skin therapy

Znanstveno dokazani rezultati

AIKON Night Intervention Complex

68,70  (517,62 kn)

50ml

Special discount

posebna ponuda

Special free delivery

besplatna dostava

vrhunska
kvaliteta

Send as gift

šaljemo kao
dar

Noćni kompleks za intenzivnu regeneraciju

Ugodan noćni kompleks otklanja fotooštećenja i regenerira kožu dok spavate. Bogat sastav sadrži napredne tvari protiv starenja, vraća elastičnost i tonus koži te vidljivo uklanja bore i smanjuje njihovu dubinu. Snažne ljekovite biljke, vitamini E i C te probiotici obnavljaju homeostazu kože, dok omega masne kiseline zadržavaju vlagu u koži. Budući da djeluje kao dermalni filer, vašoj koži daje pomlađen i svjež izgled.

Prosječna ocjena
0.0/5
Aikon support chat
Imate pitanje o proizvodu?

AIKON Night Intervention Complex

Kako AIKON Night Intervention Complex pomlađuje i uklanja fotooštećenja?

1. Povećava sintezu kolagena 

Fotooštećenja na koži nastaju svakodnevno, uglavnom zbog utjecaja štetnih čimbenika iz okoliša, među kojima prednjači UV zračenje. AIKON Night Intervention Complex povećava sintezu različitih vrsta kolagena, uključujući tipove I i III, koji su važna građevna jedinica dermalnog izvanstaničnog matriksa.

2. Sprječava razgradnju kolagena 

Napredni aktivni sastojci u kompleksu protiv starenja inhibiraju MMP (matriks metaloproteinazu), enzime odgovorne za razgradnju kolagena i ekspresiju upalnih citokina. Redovita upotreba stoga:

 • vraća elastičnost i tonus kože,
 • vidljivo uklanja bore,
 • smanjuje dubinu bora,

te tako nudi kozmetičku alternativu dermalnim filerima. 

3. Smanjuje preosjetljivost i zadržava vlagu 

 • Snažne ljekovite biljke povećavaju razinu enzimskih i neenzimskih antioksidansa u koži, i to superoksid dismutaze (SOD), katalaze, glutation peroksidaze, vitamina E i C. 
 • Pomno odabrani probiotici ubrzavaju uspostavljanje homeostaze (ravnoteže) kože i uravnotežuju njezin mikrobiom. AIKON Night Intervention Complex oslobađa napetost na koži i smanjuje njezinu preosjetljivost. 
 • Kompleks sadrži vrlo kvalitetna, nekomedogena ulja za njegu, omega 3+6 masne kiseline i posebne tvari za stvaranje zaštitnog sloja koji zadržava vlagu u koži cijelu noć. Redovita upotreba proizvoda smanjuje transepidermalni gubitak vode i uravnotežuje kožnu barijeru.

Naručite AIKON Night Intervention Complex >

Proizvod je pogodan za sve tipove kože, a posebno se preporučuje za: 

 • fotooštećenja kože,
 • koža koja je previše izložena UV zračenju,
 • jako izražen reljef kože i smanjen tonus kože,
 • statične i dinamičke bore,
 • epidermalnu hipertrofiju,
 • oštećenu barijeru kože,
 • osjetljivu i hiperreaktivnu kožu.

Naručite AIKON Night Intervention Complex >

AIKON Night Intervention Complex vašoj koži pruža: 

 • osjećaj ugode – vaša će koža biti vidljivo mekša i glatkija, 
 • dugotrajno navlaženu epidermu,
 • vidljivo smanjenje bora i dubine bora,
 • veći volumen dermisa jer se povećava proizvodnja kolagena,
 • smanjenu atrofiju dermisa jer sprječava razgradnju dermalnog matriksa,
 • povećanu antioksidativnu zaštitu kože, 
 • smanjenu hiperreaktivnost kože i obnovljenu kožnu barijeru,
 • uravnotežen mikrobiom kože i ujednačen ten.

Naručite AIKON Night Intervention Complex >

AIKON – znanstveno dokazano učinkoviti proizvodi s mjerljivim učincima 

Aikon profesionalna kozmetika usmjerena je na pružanje vrhunske, znanstveno potvrđene i stručno ispitane kozmetike najvišeg standarda kvalitete i učinkovitosti. 

AIKON proizvodi izrađeni su na temelju dermadijagnostičkih mjerenja više od 10.000 tipova kože, od čega su dermatološki, SPF i testovi osjetljivosti obavljeni na 50 ispitanika, od kojih je čak 25 bilo alergičnih. Svi AIKON proizvodi rezultat su našeg vlastitog znanja, nebrojenih sati uloženih u analizu potreba kože, a temelj su uvijek medicinska saznanja i znanstvene publikacije. Formulacija proizvoda temelji se na preliminarnim dermadijagnostičkim mjerenjima, a ne samo na ex post mjerenjima učinkovitosti – ostatak industrije nastoji samo provoditi studije učinkovitosti, a ne preliminarne studije. 

AIKON formulacije sadrže samo aktivne sastojke koji imaju znanstveno dokazan učinak i u koncentracijama koje su podržane u znanstvenoj literaturi. Prilikom formuliranja ne gledamo na trendove, mišljenja ili modu, već smo usredotočeni samo na znanost. Sav naš rad, akcije i želje podređeni su jedinom autoritetu: potrebama vaše kože. 

Naš prioritet su holističke potrebe vaše kože 

Osnovni prioritet AIKON filozofije jest holistički pristup koži. Fokus je na koži, a ne na proizvodu, stoga AIKON holistički tretman uključuje dermadijagnostička mjerenja, liniju kozmetike i upute o prehrani koji zajedno djeluju za najučinkovitije rezultate na vašoj koži.

Kozmetička linija AIKON radi po principu skinimalizma, gdje je manje stvarno više. Proizvodi su primarno usmjereni na sprječavanje preranog starenja, a sekundarno su usmjereni na određene probleme. Uz AIKON kozmetiku svojoj koži priuštite stručnu, profesionalnu i provjerenu terapiju koja će osigurati svjež i pomlađen izgled te dati zdrav sjaj vašoj koži.

Naručite AIKON Night Intervention Complex >

Aikon Night Intervention Complex uporaba

Pojedinost

Formulirano i proizvedeno u Sloveniji:

 • Sastojci najviše kvalitete, redovito kontrolirani i testirani 
 • Maksimalne dopuštene koncentracije aktivnih tvari
 • Bez pseudoznanosti
 • Na temelju znanstvenih istraživanja i saznanja 
 • Prvenstveno namijenjeno dermatolozima 
 • Bez mirisa i boja 
 • Bez suvišnih sastojaka 
 • Bez GMO-a (genetski modificiranih organizama)
 • Napravljeno od isključivo veganskih sastojaka 
 • Bez parabena, ftalata, petrokemikalija, triklosana
 • Bez alergenih konzervansa, emulgatora i mirisa
 • Pogodno za mikrobiom kože

 

Proizvedeno u skladu s GMP (Good Manufacturing Practice) i ISO kontrolom kvalitete.

Mišljenja zadovoljnih korisnika

Katja Kerin_1
Teško bi bilo izdvojiti jedan proizvod jer su svi neizostavan dio moje dnevne rutine. Ali mogu reći da noćna krema između ostalog još božanstveno miriše na pečene jabuke s cimetom.
Katja Kerin Rozman
Mag. ekonomije
Spela Jeric_1
Dugo sam tražila pravu kremu za svoje probleme. Prijateljice su me konačno uvjerile da kupim Aikon kremu.
Špela Jerič
Specijalistica u odjelu korp. kom.
Katarina Drobnič_1
Odabrala sam brend Aikon jer je plod slovenskog znanja. Za upotrebu sam se odlučila zbog dobrog savjeta koji sam dobila, ali i iz znatiželje. Do tada nisam previše brinula o svojoj koži jer je bila neproblematična i lijepa. Dermodijagnostika mi je pokazala da nije u tako idealnom stanju kako sam mislila.
Katarina Drobnič Sterle
Mag. ekonomije

Ocjena proizvoda

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Najčešća pitanja

Night Intervention Complex noćni je kompleks čija je namjena otkloniti fotooštećenja. Ako noćni kompleks upotrebljavate kao dnevnu kremu, preporučujemo da ga nadopunite proizvodom koji sadrži zaštitu od sunca.

Night Intervention Complex inhibira stvaranje MMP enzima i na taj način sprječava razgradnju kolagena i štiti kolagen. MMP ili matriks metaloproteinaze skupina su enzima koji uzrokuju razgradnju kolagena u dermisu. MMP enzimi aktiviraju se u koži pod utjecajem UV zračenja, stoga preporučamo kombinaciju s vrlo kvalitetnom zaštitom od sunca – Homeostasis Complex SPF25 za učinkovitu zaštitu dermalnog matriksa.

Hijaluronske kiseline međusobno se razlikuju po veličini molekula, stabilnosti i načinu metaboličke razgradnje. Svaka tvar koja se nanese na kožu počinje se nakon određenog vremena razgrađivati na koži. Način metaboličke razgradnje ili njezini metaboliti mogu izazvati upalnu reakciju na koži.

 Cross-linked ili unakrsno povezana hijaluronska kiselina najstabilnija je od svih hijaluronskih kiselina. U estetskoj medicini upotrebljava se kao dermalni filer. Njezina metabolička razgradnja ne uzrokuje upalne reakcije. Cross-linked hijaluronska kiselina u kremi Night Intervention Complex djeluje kao filer, ponajviše zahvaljujući iznimnom kapacitetu vlažnosti, daje volumen gornjim slojevima kože i time zaglađuje mikroreljef i površinu kože.

HMW-HA je visokomolekularna hijaluronska kiselina. Molekule su velike, leže na koži i ne prodiru kroz kožu. Stvara se hijaluronski sloj koji vlaži kožu na površini.

LMW-HA je niskomolekularna hijaluronska kiselina. Malene molekule prodiru nekoliko mikrona u stratum corneum (gornji dio epidermisa) i vlaže kožu. Ako je katabolička, njezini metaboliti nastali tijekom razgradnje mogu uzrokovati upalu kože.

Upoznajte Aikon

AIKON je slovenski brend koji svoj slogan „Advanced Skin Therapy” ostvaruje kroz učinkovita i holistička rješenja za probleme s kožom. Aikonov holistički pristup osobno je prilagođen i predstavlja protutežu rješenjima „one size fits all”.

Razvoj AIKON proizvoda temelji se na više od 10.000 IN VIVO mjerenja kože, koja daju iznimno precizan uvid u različita stanja i potrebe kože. AIKON je prvi proizvođač u svijetu koji proizvode formulira na temelju opsežnih vlastitih demografskih mjerenja i uvodi u profesionalni kozmetički sektor „EVIDENCE BASED” praksu, čije se praktične odluke temelje na relevantnim znanstvenim istraživanjima, najnaprednijim znanjima i mjerljivim rezultatima.

AIKON preporučuje​

 • 0.0/5
  26,17  (197,18 kn)
 • 0.0/5
  69,90  (526,66 kn)
 • 0.0/5
  24,60  (185,35 kn)